Om uw organisatiedoelstellingen en ambities te realiseren, is het cruciaal om de benodigde sturingsinformatie voor de juiste besluitvorming te hebben. N-Abled helpt u om dit inzichtelijk te maken door een sturingsinstrument op te zetten, waardoor u volledige controle krijgt over uw veranderportfolio. Dit zorgt ervoor dat uw veranderinitiatieven succesvol worden uitgevoerd en uw organisatie kan groeien.

Naast het inzichtelijk maken van sturingsinformatie, bieden wij ook ondersteuning bij programma’s, projecten, portfolioherstructurering en PMO-assessments. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van uw middelen en tijd, terwijl u uw organisatie verder ontwikkelt.

Kortom, voor een succesvolle uitvoering van uw verandertrajecten en optimale groei van uw organisatie, kiest u voor N-Abled!

Ondersteuning van programma’s en projecten

 • Ontzorging van programma en projectmanagers
 • Uitvoering PMO office
 • Verzorging van sturingsinformatie

Effectieve sturing op veranderportfolio

 • Inzicht in portfolio
 • Toetsing en prioritering
 • Inrichting en sturing

PMO Volwassenheidstoets

 • Toetsing
 • Advisering

Ondersteuning van programma’s en projecten

N-Abled zorgt voor complete ondersteuning en ontzorging van programma’s en projecten door het invullen van het PMO office en als rechterhand van de manager te fungeren. Met onze eigen methodiek implementeren we sturingsmechanismen en passen we processen en tools toe voor een succesvolle afronding van projecten. Wanneer nodig stellen we een toegewijd team beschikbaar om het hele PMO office op te zetten en in te vullen.

Door samen te werken met N-Abled bent u verzekerd van een gestroomlijnd proces en een effectieve aanpak. Het ervaren team van professionals staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij elke stap en zorgt dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

Neem vandaag nog contact op en verbeter jouw programma of project met N-Abled als partner!

Benieuwd naar hoe wij het dan precies bij programma’s aanpakken? Download nu onze Programma Propositie via onderstaande contactformulier. Je ontvangt het bestand binnen enkele seconden via het opgegeven e-mailadres.

  Effectieve sturing op veranderportfolio

  N-Abled kan de kwaliteit van het portfoliomanagement verbeteren en voldoen aan de organisatiebehoeften door het herinrichten en borgen van het portfolio office.
  Het vernieuwde portfoliomanagement wordt voorzien van solide governance, gestroomlijnde processen, gebruiksvriendelijke tooling en bekwame professionals. N-Abled kan ook een Centre of Excellence opzetten om de diepgaande integratie van portfoliomanagement in de organisatie te waarborgen.

  Door deze stappen te nemen, kan N-Abled de portfoliomanagementprocessen optimaliseren en de organisatiedoelen bereiken, voor nu en in de toekomst.

  PMO Volwassenheidstoets

  De N-Abled PMO Volwassenheidstoets geeft organisaties inzicht in de huidige status en volwassenheid van hun PMO office.

  Door middel van interviews, vragenlijsten, procesanalyses en workshops brengt N-Abled de huidige situatie in kaart en brengt advies uit met bijpassende stappen die de organisatie kan zetten, om de PMO inrichting naar een hoger niveau te brengen.