Ons bestaansrecht, onze waarom, is uitgezet in onze missie, visie en waarden. Op basis van deze kernprincipes leveren wij iedere dag met onze PMO consultancy diensten waarde voor onze klanten.

Onze waarom komt het best tot uiting via onze mensen. Iedere dag staan onze N-Ablers op, om samen met onze klanten hun ambities te realiseren. Wij geloven dat we echt van betekenis kunnen zijn, als wij onze klanten kennen en onze klanten ons kennen. Vanuit deze duurzame relaties komen de beste resultaten voort.
Missie

Het realiseren van ambities en doelstellingen van onze klanten door effectief inzicht en sturing binnen verandertrajecten mogelijk te maken.

Visie

Met N-Abled een nieuwe standaard zetten binnen PMO consultancy, op basis van onze eigen N-Abled PMO Framework.

Waarden

N-Abled staat voor een ontzorgende, dynamische en verbindende organisatie. Iedere N-Abler heeft deze karaktertrekken in zich en deze komen niet alleen tot hun recht bij de klant, maar ook binnen de eigen N-Abled organisatie.

Onze Missie

De missie van N-Abled is om de nieuwe standaard binnen het vakgebied van PMO neer te zetten.

N-abled zorgt er door middel van de eigen methodiek voor dat er inzicht wordt verkregen in de conditie van het portfolio en draagt zorg voor de inrichting van een sturingsinstrument, op maat gemaakt voor onze klant, waar het tenslotte diep in de business wordt verankerd.

Missie N-Abled

Onze Visie

N-Abled helpt de (verander)organisatie met het sturen op basis van informatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierdoor wordt onze klant in staat gesteld zich te richten op zijn core business.

Onze Waarden

Wij geloven dat de beste resultaten voortkomen uit duurzame relaties. Wij staan voor openheid, integriteit en kwaliteit. Onze N-Ablers faciliteren onze klanten in het realiseren van ambities, zijn dynamisch, ontzorgend en in staat om als PMO’er verbinding te maken binnen de klantorganisatie en als collega binnen N-Abled.