“In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing and the worst thing you can do is nothing”

Even voorstellen: Yvana Halajdenko

Na mijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Avans in Tilburg en de minor Multidisciplinaire Consultancy in Breda, ben ik mijn carrière begonnen in de scheepsbouwwereld in Zeeland. Hier heb ik in meerde verschillende projectvormen samenwerkt en ervaring opgedaan als planner en deelprojectleider. Het leveren van juiste sturingsinformatie, adequate voortgangsrapportages en het toepassen van stakeholdermanagement heb ik me hier eigen gemaakt.

Na ruim vijf jaar van de Zeeuwse kust te hebben genoten, miste ik mijn geliefde geboorteprovincie Brabant en was mijn nieuwsgierigheid naar de consultancy wereld alleen maar toegenomen. Na één gesprek bij N-abled wist ik het meteen: bij dit bedrijf wil ik werken! Een club van enthousiaste mensen met het motto ‘work hard, play hard’ en waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. N-Abled staat voor het leveren van maximale waarde en het ontzorgen van de klant – uitgangspunten die mij op het lijf geschreven zijn.

Mijn gedrevenheid en analytische vermogen uiten zich niet alleen in het werkveld. Ik speel (en win iets té) graag gezelschapspellen met vrienden. Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren en sta ik bekend als een echte ‘regeltante’. Ik woon samen met mijn lieve vriend in Deurne, ben een familie mens en hou van lekker koken en lang tafelen. Om dit te compenseren doe ik aan fitness en kan je me ook regelmatig op de padelbaan vinden.