“Stay hungry, stay foolish”

Even voorstellen: Tom Kleisterlee

Samen met mijn vriendin woon ik in het mooie Nijmegen, tevens de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik kan het mij dan ook haast niet voorstellen dat ik ooit in een andere stad zal wonen.

In de weekenden van een thuiswedstrijd ben ik in het Goffertstadion te vinden van de lokale voetbalclub NEC. Daarnaast heb ik van kleins af aan een enorme passie voor Formule 1.

Tijdens mijn studie heb ik al aardig wat werkervaring opgedaan op het gebied van management, planning en commercie. Na het afronden van mijn master International Business Communication aan de Radboud universiteit Nijmegen, ben ik in de zoektocht naar een nieuwe baan vrijwel direct in contact gekomen met consultancy gericht op verandermanagement. Na het eerste contact met Lars en Remco, de managing partners van N-Abled was het voor mij snel duidelijk dat het voor mij een goede stap zou zijn om hier te gaan werken.

Wat ik in werk het belangrijkste vind is uitdaging en leuke collega’s. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd en leer ik graag nieuwe dingen. Het mooie aan het werk bij N-Abled is dat het een groeiende organisatie is met een kleinschalig karakter, iets wat belangrijk is voor het behoud van sfeer en contact met collega’s.

Tom Kleisterlee PMO Consultant N-Abled