“Life is change, and change can hurt, but all progress depends on it”

Even voorstellen: Remco Viergever

Met mijn geweldige vrouw en twee kleine jochies woon ik in het mooie Brabant. De bourgondische sfeer daar past goed bij mij als bierbrouwer, landelijk keurmeester van brouwcompetities, maar bovenal bierliefhebber. Omdat balans belangrijk is, ga ik graag hardlopen en doe ik aan krachttraining.

Binnen BluPoint heb ik mij van PMO tot Change Manger ontwikkeld. De ervaring die ik daar op het gebied van projectbeheersing opgedaan heb, heeft mij echt het nut en de noodzaak van een goed uitgevoerd Project Management Office binnen grote veranderinitiatieven doen inzien. Het verder professionaliseren van PMO als vakgebied, om nog meer waarde voor klanten te creëren, is voor mij de grootste drijfveer geweest om samen met Lars N-Abled op te zetten.

Als Change Manager haal ik energie uit het neerzetten van een resultaat wat de verwachting van de klant overtreft. Ik breng vakinhoudelijke kennis en een positieve sfeer in een team. De ervaring leert namelijk dat de beste resultaten behaald worden in een prettige werkomgeving.

Als werkgever wil ik dat N-Abled een veilige en prettige werksfeer voor onze medewerkers is. Een omgeving waar ze zich thuis en gewaardeerd voelen. Waar ze de ruimte hebben zich te ontwikkelen en de dingen te doen waar zij energie uit halen. Een organisatie waar we met zijn allen de lat steeds hoger leggen wat betreft PMO consultancy, waardoor we ook steeds meer waarde toevoegen voor onze klanten. Waar we echt geloven dat we een nieuwe standaard in PMO consultancy kunnen neerzetten, maar nooit vergeten dat dit harde werken gecombineerd moet worden met ontspanning en gezelligheid.

Kortom… de plek waar ik zelf wil werken.

 

Remco Viergever Managing Partner N-Abled