“Niet geschoten is altijd mis”

Even voorstellen: Pleun Wenmakers

Nadat ik de opleiding International Hotel Management had afgerond, ben ik op zoek gegaan naar werk waar mijn kwaliteiten en passies het beste tot zijn recht kwamen.

Mijn professionele reis begon dan ook in HR & recruitment, waar ik mijn vaardigheden rondom mensen en teams ontwikkelde. Als Wedding & Event Planner vond ik vervolgens mijn roeping in het creëren van onvergetelijke momenten.

Tegenwoordig laat ik mijn kracht voor structuur en plannen zien in mijn rol als PMO consultant.
Als een echte regeltante omarm ik uitdagingen en ben ik altijd op zoek naar manieren om verwachtingen te managen. Mijn gedrevenheid en ambitie worden in balans gehouden door mijn behoefte aan een gezellige werkomgeving. Daarom spreekt de cultuur van N-Abled mij ontzettend aan en kijk ik ernaar uit wat wij met het team allemaal gaan bereiken.

Na een dag vol inspanning maak ik mijn hoofd graag leeg door een rondje te gaan hardlopen. Mij maak je blij met Italiaans eten, een heerlijke brunch of speciaal bier avond. Daarnaast ben ik zo nu en dan op een festival te vinden en probeer ik zoveel mogelijk landen en vakantiebestemmingen af te strepen.

Pleun Wenmakers PMO Consultant