Twee mensen kunnen naar hetzelfde kijken maar totaal iets anders zien

Even voorstellen: Maurits de Vries

Na mijn studies Music Management, Propedeuse Toegepaste Psychologie en Personeel en Arbeid afgerond te hebben, ben ik mijn werkende leven gestart in de Human Resources. Vanuit daar ben ik steeds meer de HR en IT processen ingeslagen en ben ik jarenlang actief geweest als IT/Business Consultant.

Van nature breng ik graag structuur en overzicht in alles wat ik doe, ook in mijn werk. Projectmatig werken en verandermanagement hebben dan ook mijn interesse. Om die reden heb ik de overstap gemaakt naar N-Abled en het PMO vakgebied.

We hebben altijd en overal met verandering te maken. Er zijn dan ook vele tools en theorieën die hierin ondersteunen. Het blijft echter mensenwerk. Twee mensen kunnen naar hetzelfde kijken maar totaal iets anders zien. Verwachtingsmanagement, integriteit en transparante communicatie zijn mijns inziens cruciaal om veranderdoelen gezamenlijk te kunnen realiseren.

In mijn vrije tijd ben ik vaak drummend op het podium of in mijn studio te vinden. Mijn manier om te ontladen én om op te laden. Daarnaast heb ik de loterij gewonnen met als hoofdprijs mijn vriendin en onze 2 prachtige kids.

 

Maurits de Vries PMO Consultant N-Abled