“Een verandering is als een voetbalwedstrijd; de klus kan alleen geklaard worden als dezelfde taal gesproken wordt en alle neuzen dezelfde kant op staan”

Even voorstellen: Lars van Hugten

Nadat ik mijn bachelor bedrijfseconomie en mijn master strategisch management aan Tilburg University heb afgerond, ben ik vrijwel meteen in het consultancy-vak terecht gekomen. Samen werken aan veranderingen en mensen met elkaar verbinden, is mijn grootste drijfveer. Open en transparant communiceren is hierbij voor mij de sleutel.

Veranderen lukt vaak alleen als men beschikt over de juiste informatie, waardoor een organisatie de juiste keuzes kan maken om haar doelen en ambities te realiseren. Een goed ingericht PMO is hierbij cruciaal. Dat is voor mij de reden geweest om samen met Remco N-Abled op te richten; in gezamenlijkheid waarde creëren om doelen te bereiken en ambities van klanten te helpen realiseren.

Deze drive heb ik ook op het voetbalveld, om daarnaast even te ontspannen door te knallen op de piste of op de mountainbike of racefiets.

Werken aan een mooie club is voor mij het doel. Een club waarbij persoonlijke betrokkenheid, staan voor kwaliteit en het bieden van ruimte tot persoonlijke en organisatorische ontwikkeling voorop staan. Een echte work hard, play hard cultuur om als team in te werken.

Lars van Hugten Managing Partner N-Abled