“People surrounded by them who strife towards a shared goal, can make the impossible possible”

Even voorstellen: Karin Poelman

Na mijn studie aan de Hanzehogeschool van Groningen, richting communicatie, ben ik begonnen in de wereld van de logistiek in het noorden van het land. Na een verhuizing enkele jaren later naar het mooie en gezellige Brabant, heb ik elf jaar gewerkt in een ziekenhuis omgeving. In de afgelopen jaren heb ik diverse plannings- en coördinatie functies mogen uitvoeren. De liefde voor het plannen ging verloren en na een leerzaam en uitdagend traject bij een loopbaancoach ga ik verder in de wereld van project management.

De keuze voor de L&VS groep was voor mij een logische keuze. Vele jaren ervaring van collega’s helpen mij om te groeien in het vak. Ik kan bij iedereen terecht voor vragen en hun opgedane kennis en competenties kan ik gebruiken om samen met mijn opdrachtgevers hun projectdoelen te bereiken. Daarnaast denk ik, samen met mijn collega’s, mee in het verder laten groeien van N-Abled. Dat geeft mij enorm veel energie!

Ik ben ontzettend leergierig en sta open voor nieuwe ervaringen. Met mijn enthousiasme en gedrevenheid, kan ik een bijdrage leveren aan het slagen van projecten. Ik breng graag structuur aan en zorg daarmee dat de opdrachtgever snel tot een goede besluitvorming komt. Met onze eigen N-Abled methode hebben we hiervoor een goede toolkit in handen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik tennis twee keer in de week. Daarnaast probeer ik drie keer in de week de hardloopschoenen aan te trekken. Naast het sporten vind ik het erg gezellig om met mijn vriendinnen een goed glas wijn te drinken of gezellig met ons allen erop uit te trekken. Met als hoogtepunt onze jaarlijkse reis naar het buitenland. Samen met mijn man en twee kinderen heb ik het erg fijn in het altijd gezellige Den Bosch.

Karin Poelman PMO consultant N-Abled