We are stronger when we listen, and smarter when we share.

Even voorstellen: Julie van Rijn

Na de afronding van mijn bachelor Organisatiewetenschappen, sloot de master Strategic Management goed aan op mijn interesse in strategisch advies. Tijdens mijn tijd aan Tilburg University kwam ik tot de ontdekking dat ik het meeste energie haal uit het ondersteunen van klanten bij hun uitdagingen en ambities binnen de organisatie. Met een focus op transparante communicatie en een gestructureerde aanpak sluit N-Abled goed aan op mijn werkwijze.

Ik omschrijf mijzelf als resultaatgericht, spontaan en zelfstandig. Met mijn enthousiaste houding zet ik mij graag in om waarde te creëren voor en met onze klant. Ik werk graag in teamverband om gezamenlijk de beste resultaten te behalen. Belangrijk hierbij zijn voor mij openheid en integriteit. Met flexibiliteit focus blijven houden op de gestelde doelen, staat voor mij bovenaan.

Naast de kennis en kunde van N-Abled op PMO gebied, valt N-Abled samen met BluPoint, Adaptif en Student Consultant onder de vleugels van de L&vS Group. Zodoende is de kennis en ervaring waar ik als startende professional uit kan putten enorm.

Buiten werk beoefen ik mijn passie op het handbalveld, waar ik samen met mijn team uitdagingen aan ga. Ook naast het veld vind ik het belangrijk dat de handbalvereniging een hechte groep mensen is, wat ook bij N-Abled hoog in het vaandel staat. Naast handbal haal ik veel energie uit reizen, snowboarden en ben ik vaak te vinden op het terras.

Julie van Rijn PMO Consultant N-Abled