“Wie initiatief zaait, zal verandering oogsten”

Even voorstellen: Deborah van Wees

Nadat ik mijn opleiding Theaterwetenschap aan de UvA heb afgerond, ben ik aan de slag gegaan in een heel andere branche. Ik heb ruim zes jaar bij Stedin gewerkt in verschillende rollen. Daarop volgend twee jaar bij Eneco in verschillende rollen. Wat ik vooral leuk en uitdagend vond in de verschillende functies, waren de verandertrajecten en het verbinden van verschillende mensen aan en met elkaar. Verder vond ik het erg tof om nieuwe dingen op poten te zetten, zoals een nieuwe afdeling of een (ver)nieuw(end) programma. Na meerdere gesprekken te hebben gehad met Lars & Remco, wist ik dat ik bij N-Abled aan de slag wilde. Bij N-Abled krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen op zowel werkvlak, als op het vlak van persoonlijke groei.

Ik zou mezelf omschrijven als een verbinder, inspirator, innovator & creatieveling. Ook blijf ik mezelf graag ontwikkelen. In plaats van te wachten op wat komen gaat, ga ik proactief aan de slag. Verder ben ik een harde werker, die graag het beste in zichzelf en anderen naar boven haalt. Ik ben er van overtuigd dat als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, je op je best bent. De rode draad in mijn loopbaan is het verbinden en inspireren van de mensen om mij heen. Door oprechte interesse te tonen en te luisteren naar de zorgen van de ander, creëer ik vertrouwen en draagvlak. Bij het opzetten en uitwerken van vernieuwende projecten lukt het mij daardoor om mensen te mee te krijgen.

In mijn vrije tijd lees en teken ik graag. Verder vind ik het leuk om tekstjes, verhalen of gedichtjes te schrijven. Ik heb altijd een notitieboekje bij me om gedachten in te kunnen opschrijven. Daarnaast vind ik het heerlijk om muziek te maken (ik speel dwarsfluit) en muziek te luisteren. Je kunt me ook regelmatig vinden in het theater. En voor lekker eten mag je me altijd bellen.

Deborah van Wees PMO Consultant N-Abled