“Keep it simple, but significant”

Even voorstellen: Bram Leverman

Na de afronding van de master Strategisch Management aan Tilburg University kwam ik er al snel achter dat mijn passie uit gaat richting het oplossen en analyseren van complexe vraagstukken en uitdagingen binnen organisaties. Met name het meedenken, begeleiden en structuren van projecten binnen uitdagende omgevingen en op een zo efficiënt mogelijke manier spreekt mij zeer aan. Het innovatieve karakter van N-Abled om een nieuwe en waarde-gedreven standaard te creëren binnen het PMO vakgebied sluit hier naadloos op aan.

Ik omschrijf mijzelf als een energieke en ambitieuze young professional die graag voor de ‘extra mile’ gaat om een daadwerkelijke impact te creëren. Met een sterk gevoel van eigenaarschap en resultaatgerichtheid draag ik graag bij aan het ontzorgen van klanten, zodat organisaties zich kunnen focussen op het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen en ambities. Tevens denk ik graag actief mee in het proces over hoe organisaties naast het inrichten en structureren van projecten, ook additionele waarde en voordelen kunnen behalen.

Naast de kennis en kunde van N-Abled op PMO gebied, valt N-Abled samen met BluPoint, Adaptif en Student Consultant onder de vleugels van de L&vS Group. Zodoende is de kennis en ervaring waar ik als startende professional uit kan putten enorm.

Daarnaast ben ik in de winter vaak te vinden op de piste en speel ik graag een rondje golf met vrienden. Ook haal ik energie uit het reizen naar nieuwe bestemmingen en het ondernemen van activiteiten met vrienden.

Bram Leverman PMO Consultant N-Abled