N-Abled richt zich op PMO consultancy diensten waarmee wij onze klanten helpen ambities te realiseren. Wat ons uniek maakt, is ons ontzorgende karakter, ons eigenaarschap en onze eigen N-Abled methodiek. N-Abled is onderdeel van de L&vS Group, toonaangevend in change management. Met deze ervaring zorgen wij ervoor dat elk project excelleert.


PMO in een veranderende wereld

De wereld verandert in een rap tempo en achterblijven is geen optie. Deze veranderingen zijn vaak sterk gedreven door technologie en innovatie. Dit vraagt om een hoog aanpassingsvermogen van organisaties. Om ambities en doelstellingen te blijven verwezenlijken, is het cruciaal om dit aanpassingsvermogen te ontwikkelen.

Veranderingen vragen om continue sturing binnen organisaties en het altijd in control zijn op het veranderportfolio.

Uit onze ervaring blijkt dat veel organisaties worstelen met het in control zijn op het veranderportfolio, doordat het inzicht hierin vaak onvolledig is. Dit leidt tot minder effectieve sturing op alle lagen van een organisatie en uit zich in projecten en programma’s die buiten de planning lopen, meer kosten en niet de waarde leveren die de organisatie beoogt. Portfolio’s lijden in de volle breedte, doordat resources niet efficiënt worden ingezet en er minder budget over blijft voor nieuwe veranderinitiatieven.

In control zijn blijkt in de ideale wereld met sturingsmechanismen zoals sec waterval of sec agile al een opgave te zijn. In de praktijk zien we dat dit met een duale manier van werken verder wordt versterkt. Het speelveld wordt complexer zodra er verschillende werkwijzen parallel worden gehanteerd en sturingsinformatie niet meer op elkaar aansluit.

Een goed ingericht PMO is hierbij van cruciale waarde voor de organisatie om in control te zijn op het veranderportfolio.

N-Abled als partner in PMO

Met N-Abled bewegen we binnen dit complexe speelveld en zorgen we ervoor dat de organisatie komt te beschikken over de juiste sturingsinformatie. Hierdoor kunnen juiste beslissingen en keuzes worden gemaakt binnen het veranderportfolio. N-Abled zorgt er voor dat de organisatie kan doen waar zij goed in is en zich kan richten op de core business om doelstellingen en ambities te verwezenlijken.

Werken bij N-Abled

Bij N-Abled willen we het verschil maken en samen met onze klanten ambities verwezenlijken. Dit vraagt om een hands-on mentaliteit, eigenaarschap en gedrevenheid met een focus op resultaat.

Als N-Abler ben je een sparringpartner en ben je met jouw kennis en ervaring van grote waarde voor onze klanten. Je beweegt je soepel door de organisatie en bent in staat om te werken op het snijvlak tussen Business en ICT.

Naast je rol als PMO-consultant ben je actief binnen je netwerk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Hiermee draag je bij aan de continuïteit en groei van onze organisatie.

Ben je bereid om klanten te helpen met het waarmaken van hun ambities, niet bang voor een nieuwe uitdaging en om je handen uit de mouwen te steken? Vind je persoonlijke groei belangrijk? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Tegenover wat we van je vragen, staan goede arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend horen uitgebreide opleidingsmogelijkheden inclusief certificering hierbij. Een groep van gemotiveerde collega’s verwelkomen je graag en bieden een helpende hand om je kennis en ervaring te vergroten. Een cultuur van work hard, play hard zit in ons DNA.

Bekijk direct onze PMO vacatures