N-Abled in onderdeel van de L&vS Group. De L&vS Group bestaat sinds 2007 en is initieel ontstaan door de oprichting van L&vS Management Consulting: een bureau wat gespecialiseerd is in hoogwaardig change management. De L&vS Group bestaat naast N-Abled uit BluPoint, Adaptif en Student Consultant. Een ecosysteem van vier ondernemingen gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten in de wereld van change management. De ondernemingen versterken elkaar en binnen de groep zijn er kansen om een complete loopbaan te vullen.

L&vS logo
N-Abled logo
Logo BluPoint
Logo Student Consultant

BluPoint

BluPoint is een toonaangevend consultancybureau, gespecialiseerd in change-/ projectmanagement op het gebied van Business Re-design, Business Integratie en Business Improvement. Deze diensten worden ingevuld in de vorm van programma management, projectmanagement en product ownership. Vanuit de regierol geeft BluPoint invulling aan succesvolle begeleiding van verandertrajecten, van initiatie tot implementatie.

Nergens anders vind je mensen die iedere dag zo enthousiast worden van het realiseren van de ambities van klanten. Hier komen we niet zomaar mee aanzetten, het trackrecord van BluPoint spreekt voor zich of vraag het anders eens aan onze klanten.

Adaptif

Adaptif helpt organisaties op integrale wijze zich aan te passen aan veeleisende omgevingen en helpt hen daarmee hun slagkracht significant te vergroten. De kracht van Adaptif ligt dan ook in deze integrale aanpak en ervaring. Adaptif werkt vanuit de overall business doelstellingen van de betreffende organisatie.

Bij Adaptif vind je de mensen die dromen van wendbare organisaties. Het Agile gedachtegoed stroomt hier door de aderen en wordt gebruikt om nieuwe manieren van werken succesvol te implementeren door middel van coaching, consulting en het begeleiden en faciliteren van volledige transities in de manier van werken binnen organisaties.

Student Consultant

Student Consultant is een strategisch en bedrijfskundig adviesbureau dat wordt gerund door hoogopgeleide en ambitieuze studenten. Onze consultants zijn jong, enthousiast en beschikken over een scherp perspectief waardoor zij innovatieve oplossingen leveren voor een breed scala aan vraagstukken van organisaties. Zij ontmoeten ambitieuze medestudenten door heel Nederland én leren van ervaren consultants van de L&vS Group door trainingen en coaching op projecten. Het geven van waardevol strategisch en bedrijfskundig advies, het ontwikkelen als ondernemer en de persoonlijke ontwikkeling staat bij Student Consultant centraal.